Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Ηλείας και της ΔιαΝΕΟσις με θέμα:«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ;» την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:00,στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Αρχαίας Ολυμπίας (πρώην ΣΠΑΠ).

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας Κωνσταντίνος Νικολούτσος και ο Πρόεδρος της διαΝΕΟσις Δημήτρης Δασκαλόπουλος σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα:«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ;» την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17:00, στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Αρχαίας Ολυμπίας (πρώην ΣΠΑΠ), με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της LYKTOS Group Μιχάλη Σάλλα. Τηλ. επικοινωνίας: 2621036895Π.Α. μέχρι τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για τη χώρας μας. Ευκαιρίες και προκλήσεις για την περιοχή μας. Πώς θα βγει η ελληνική οικονομία από το τέλμα; Πώς θα έρθει η πολυσυζητημένη και πολυπόθητη ανάπτυξη; Μετά από οκτώ χρόνια, η έξοδος από την πρωτοφανή κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας παραμένει αδιόρατη. Η διαΝΕΟσις για να συμβάλει στην αναβάθμιση του κοινωνικού διαλόγου και στην επίλυση κρίσιμων προβλημάτων της χώρας, έχει εκπονήσει και δημοσιεύσει μια σειρά από έρευνες που καταλήγουν σε συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις πολιτικής.Τα ευρήματα των ερευνών αυτών σε πολλές περιπτώσεις αφορούν και την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας ιδιαίτερα στους τομείς του τουρισμού, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της πρωτογενούς παραγωγής.

Η εκδήλωση θα διαρθρωθεί γύρω από τους εξής άξονες: 

- Ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για την έξοδο από την κρίση και    

- Κρίσιμες ευκαιρίες και προκλήσεις για την περιοχή μας.

Τα ευρήματα των επιμέρους ερευνών της διαΝΕΟσις για την παραγωγική ανασυγκρότηση τη χώρας θα παρουσιάσουν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί ως εκπρόσωποι των ερευνητικών ομάδων που εκπόνησαν τις έρευνες, ενώ στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τρία επιτυχημένα σχήματα συνεργατικότητας που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

When

8 Nov 2017

Where

Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Αρχαίας Ολυμπίας (πρώην ΣΠΑΠ) ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ , WG
Greece
37° 38' 27.3228" N, 21° 37' 29.352" E
West Greece GR
Business Sector: 

Related Events