Ιστορίες Επιτυχίας

Submitted byGenSecIndustryon3 Φεβ 2020

Η Purposeful στοχεύει στην ανακάλυψη εναλλακτικών χρήσεων για φάρμακα που ήδη υπάρχουν στην αγορά. Σήμερα, ο CEO της εταιρείας, Γιώργος Δρακάκης, μιλάει στο epixeiro.gr για τον τομέα της επανατοποθέτησης φαρμάκων, για το επιστημονικό δυναμικό της χώρα μας αλλά και για τη σχέση μεταξύ επιστήμης και επιχειρηματικότητας.

Submitted byGenSecIndustryon3 Φεβ 2020

Η  Warply με γραφεία και στην Αθήνα, ανακοίνωσε την επέκτασή της στη Βραζιλία, με ένα νέο γραφείο στο Sao Paolo και την επικείμενη διάθεση του Warply Keyboard Payments για κινητές πληρωμές και συναλλαγές P2P, σε συνεργασία με κορυφαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στην χώρα.

Submitted byGenSecIndustryon15 Απρ 2019

Πανευρωπαϊκή πρωτιά ανάμεσα σε 14.000 επιχειρηματίες για τον Έλλληνα Επιχειρηματία που βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του προγράμματος "Erasmus για νέους Επιχειρηματίες" , το οποίο στοχεύει στην ώθηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ανάπτυξη ευρωπαϊκών συνεργασιών.

Submitted byGenSecIndustryon21 Σεπ 2018

Η Saint Startup (www.saintstartup.com), η web εφαρμογή για τα startups και τους φορείς υποστήριξής τους (θερμοκοιτίδες, επιταχυντές, εκπαιδευτικούς φορείς) έγινε δεκτή να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Seeds ενός από του 10 σημαντικότερους accelerators παγκοσμίως του Startup Chilewww.startupchile.org !

Submitted byGenSecInd2on5 Οκτ 2016

H ALTUS LSA είναι μία ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας η οποία εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών και στην ανάπτυξη Μη Επανδρωμένων Συστημάτων, με έμφαση στους τομείς της άμυνας, ασφάλειας και γενικότερα του ευρύτερου τεχνολογικού τομέα.

Submitted byGenSecIndustryon13 Σεπ 2016

Όταν το 2011 έχασα τη δουλειά μου μετά από 10 έτη προϋπηρεσίας ως τραπεζικό στέλεχος, με 10 ημερών υιό, έχασα τη γη κάτω απ'τα πόδια μου. Αποφάσισα τότε να γυρίσω στη μάνα-γη. Στη μάνα (οικογένεια) για επιβίωση και στη γη για να καλλιεργήσω εντατικά τα κτήματα της οικογένειας.

Submitted bywbsikeon16 Φεβ 2016
Το Betarades.gr της startup WBS ΙΚΕ αναδείχθηκε ως το καλύτερο ξενόγλωσσο στοιχηματικό site στην Ευρώπη.
 
H ελληνική Startup WBS IKE απέσπασε το βραβείο «Best Foreign Language Affiliate Website» για την ιστοσελίδα της «Betarades.gr».
Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Brixton του Λονδίνου και διοργανώθηκε από τον επίσημο φορέα του gaming την iGamingBusiness, το Betarades.gr τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερου ξενόγλωσσου (σ.σ.: μη αγγλική γλώσσα) στοιχηματικού site στην Ευρώπη.
 
Submitted byGenSecInd2on12 Φεβ 2016

Το poochpin.com είναι η πρώτη ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα δημοσίευσης αγγελιών για να βρείτε το χαμένο σας κατοικίδιο.

Submitted byΚατερίνα Σταματ...on14 Αυγ 2014

Στη Νάξο βρίσκεται η πρώτη εταιρεία καλλιέργειας και παραγωγής πιστοποιημένων οργανικών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, η Organic Islands. Μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 2010 και ξεκίνησε τις καλλιέργειες της σε ένα μικρό χωριό στην Νάξο στο Σαγκρί όπου βρίσκονται και τα κτήματα της.Το κλίμα της Νάξου και η σύσταση του εδάφους της είναι ιδανικός τόπος για την καλλιέργεια οργανικών φυτών με αποτέλεσμα ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, πλούσιο σε αιθέρια έλαια με χαρακτηριστική γεύση και άρωμα.

Submitted byΚατερίνα Σταματ...on6 Αυγ 2014

Βαγγέλης Αφαντενός, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Trinity Vision και εμπνευστής του Cabs.gr, το σύστημα διαχείρισης στόλου ταξί που έχει βραβευθεί με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Technology Infrastructure Transformation, στα Tourism Awards 2014, τα οποία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο του Τravel, Hospitality & Leisure.

I you couldn't find something interesting here
You can alse browse matchmaking

Σελίδες