Δημιουργία συνεργατικών σχηματισμών (clusters) καινοτομίας στην Περιφέρεια Αττικής

Πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία υποβολής για το παρόν πρόγραμμα. Υπενθυμίζεται ότι, βασικός στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση καινοτομικών διαδικασιών μέσω της διαμόρφωσης συνεργατικών σχηματισμών.

Στο πλαίσιο της Δράσης ενισχύονται επενδυτικά έργα χρονικής διάρκειας έως 36 μηνών με μέγιστο π/υ Δημόσιας Δαπάνης έως 300.000€ και μέγιστο συνολικό π/υ 1.200.000€.

 

Δικαιούχοι της Δράσης είναι υφιστάμενες, καινοτόμες, νεοσύστατες , μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

 

Απροσδιόριστο

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Στήριξης Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και συνεργαζόμενων φορέων, Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος 2018

Ενδεικτικά παρατίθενται οι παρακάτω δράσεις που αφορούν Συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις, Ημερίδες ενημέρωσης επιχειρηματιών, Εκδηλώσεις προσέλκυσης ξένων επενδύσεων, Συνέδρια, Διοργάνωση Β2Β συναντήσεων εργασίας κ.ο.κ.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στο "Ημερολόγιο" του Υπουργείου Εξωτερικών και συνεργαζόμενων φορέων.

 

Απροσδιόριστο

Βράβευση νικητών του διαγωνισμού Ennovation 2017

Στην τελετή βράβευσης του διαγωνισμού «Ennovation 2017» του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας-Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το 1ο Βραβείο στην Κατηγορία «Enterpreneurship» και το 2ο και 3ο Βραβείο στην Κατηγορία «Research» κέρδισαν οι ομάδες του ΑΠΘ.

Απροσδιόριστο

Η έννοια του συνεργατικού χώρου (co-working space) & Βράβευση των καλύτερων startups της Ελλάδας για το 2017 - Λάρισα

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο συμμετοχής του σε ευρωπαϊκό έργο INTERREG MED και ως επίσημος διοργανωτής στην Ελλάδα των Startup Europe Awards (θεσμού που προωθείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή) διοργανώνει στις 18 Ιανουαρίου 2018, στη ΛάρισαΗμερίδα με θέμα "Η έννοια του συνεργατικού χώρου (co-working space) & Βράβευση των καλύτερων startupsτης Ελλάδας για το 2017".

Απροσδιόριστο

Έκθεση: 160 χρόνια made in Greece - Αθήνα

160 χρόνια made in Greece
Βιομηχανία, πρωτοπορία, καινοτομία


Ένα ταξίδι στην ελληνική βιομηχανία

Απροσδιόριστο

Ενημερωτική Ημερίδα για την Ενέργεια στον Ορίζοντα 2020 Αθήνα

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 (Horizon 2020) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕΕ), διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα "Η Ενέργεια στον Ορίζοντα 2020". Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 (10.00-14.00), στην Αθήνα, στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας (Βασ. Κωνσταντίνου 48).

Απροσδιόριστο

Το StartUpGreece Καλή Πρακτική στην Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “eGovernment Benchmark Report 2017”

Το StartUpGreece αναδείχθηκε Καλή Πρακτική στην  έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “eGovernment Benchmark Report 2017!"

Την έκθεση μπορείτε να διαβάσετε (στην αγγλική γλώσσα)  https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/new-study-egovernment-services-europe-improving-cross-border-availability-services.

 

Απροσδιόριστο

Φοιτητικός διαγωνισμός δοκιμίου με θέμα «Επιχειρώντας στην Ελλάδα» - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η «Καθημερινή», σε συνεργασία με έξι ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, προκηρύσσει φοιτητικό διαγωνισμό δοκιμίου με θέμα «Επιχειρώντας στην Ελλάδα». Οι διαγωνιζόμενοι φοιτητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί, καλούνται να γράψουν ένα κείμενο έως 850 λέξεις, με τη μορφή άρθρου εφημερίδας, απαντώντας σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω ερωτήσεις:

· Σε ποιον επιχειρηματικό κλάδο υπάρχει μέλλον στην Ελλάδα και γιατί;

Απροσδιόριστο

Ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ: «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και «Επιχειρούμε Έξω», Βόλος

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Διαχειρίσεως Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (ΑΕΔΕΠ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σας προσκαλεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του Enterprise Europe Network–Hellas και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, για τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ: «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρ

Απροσδιόριστο

Σελίδες