6ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2016

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού. Το 6ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας φέτος θα διεξαχθεί μεταξύ 1 και 3 Απριλίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Αθηνών.

Απευθύνεται σε νέους και νέες, κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, 18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης και θα έχει τη συμμετοχή περίπου 190 διακεκριμένων εισηγητών και τη στήριξη των πλέον αξιόλογων επιχειρήσεων.

Ο βασικός στόχος του Πανοράματος ήταν και είναι να ενημερωθούν οι νέοι, μέσα από 36 εισηγήσεις (πάνελ), σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 15 κλάδοι/τομείς της οικονομίας προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες.

Οι κύριοι κλάδοι της οικονομίας  με τους οποίους θα ασχοληθεί είναι: Ναυτιλία, Τουρισμός, Γεωργία, Design, Πληροφορική, Logistics, Banking, Υψηλή Τεχνολογία, Τρόφιμα, Digital Marketing, Διαφήμιση/Επικοινωνία, Αθλητική Επιχειρηματικότητα, Ασφάλειες, Εξαγωγές, Φαρμακευτικός κλάδος

Θα πραγματοποιηθούν 36 εισηγήσεις με τη συμμετοχή περίπου 190 πολύ αξιόλογων ομιλητών, workshop, “Συζητήσεις χωρίς ατζέντα” με τους εισηγητές ενώ κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν εγγραφές για τα “Business Days”.

Πότε

1 Απρ 2016 έως 3 Απρ 2016

Πού

Μέγαρο Μουσικής
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη
11521
Ελλάδα
GR