“Η Αθήνα Επιχειρεί” μαθαίνει - συνεργάζεται - αλλάζει

Από τις 18 έως τις 25 Νοεμβρίου, ο Δήμος Αθηναίων θα υποστηρίξει αξιόλογες δράσεις και πρωτοβουλίες που προωθούν το στρατηγικό στόχο για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην πόλη. Η δράση “Η Αθήνα Επιχειρεί” διοργανώνεται από το Δίκτυο Επιχειρηματικότητας του δήμου Αθηναίων, το «Επιχειρώ Κοινωνικά», το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Αθηνών (ACVB) της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ), με τη συνεργασία 25 θερμοκοιτίδων, επιχειρήσεων, φορέων και πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της πόλης. Αυτή η "γιορτή της επιχειρηματικότητας” δείχνει και την πρόθεσή για τη συνολική αναπτυξιακή στρατηγική του δήμου Αθηναίων, για την περίοδο 2015 -2020.

Η έναρξη της δράσης «η Αθήνα επιχειρεί» θα γίνει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, 16.00-19.00 στο Ζάππειο Μέγαρο. Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Καμίνης, ο CEO του Startup Lisboa κ. J. Vasconcelos και o Επικεφαλής του Τεχνολογικού Κέντρου Αθήνας της Nokia Networks Hellas κ. A. Δρόσης, μοιράζονται την προσωπική τους εμπειρία, τις σκέψεις τους και βέλτιστες πρακτικές σχετικά με την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα.

Ημερίδα: Τα χαρακτηριστικά της τοπικής οικονομίας

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που οργανώνει το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιάσουμε τα ειδικότερα χαρακτηριστικά της τοπικής οικονομίας όπως αποτυπώθηκαν από τις μελέτες και τις έρευνες που εκπόνησε το Κέντρο.
Σας περιμένουμε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στο χώρο του EuropeDirect. Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Σεμινάρια

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας Δήμου Αθηναίων διοργανώνει μια σειρά σεμιναρίων ως εξής:

·         Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα «Πώς να ιδρύσετε την επιχείρησή σας».
Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

·         Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με αντικείμενο «Πρακτικά βήματα για την κατάρτιση επιχειρηματικού σχεδίου».
Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστεεδώ.

·         Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με αντικείμενο «Θέματα Οργάνωσης & Λειτουργίας Επιχείρησης».
Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε υφιστάμενες ή νεοσύστατες επιχειρήσεις, καθώς και σε υποψήφιους επιχειρηματίες. Όλα τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας, Παπαδιαμαντοπούλου 7, 11528 Αθήνα.

 

Πότε

17 Νοε 2015 έως 22 Νοε 2015
Business Sector: