Θέσεις Εργασίας στην Κοινωνική Οικονομία

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της CVexperts, με τη νέα χρονιά, διοργανώνεται μια πρωτοποριακή εκδήλωση με θέμα "Θέσεις Εργασίας στην Κοινωνική Οικονομία". Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο πολυνέδριο MoneyShow, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρες 15:00-18:00, στο ξενοδοχείο Hilton.

Το πάνελ της εκδήλωσης συνθέτουν εκπρόσωποι σημαντικών ΜΚΟ, ακαδημαϊκοί και στελέχη φορέων της κοινωνικής οικονομίας με μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Στόχος μας στην εκδήλωση είναι να δώσουμε πλήρη και ενδελεχή ενημέρωση σχετικά με:

✓ Τον τρόπο που οι ΜΚΟ ή οι Επιχειρήσεις Κοινωνικής Οικονομίας αναζητούν στελέχη

✓ Το σύστημα αμοιβών και γενικότερα το νομικό πλαίσιο συνεργασίας

✓ Τον τρόπο λειτουργίας των φορέων της κοινωνικής οικονομίας

✓ Τη φιλοσοφία των οργανισμών αυτών και το όραμά τους

Η εκδήλωση απευθύνεται στους αναζητούντες εργασία στη χώρα μας, που τους ενδιαφέρει να εργασθούν σε έναν οργανισμό με κοινωνική συνεισφορά και όραμα. Διοικητικά και επιτελικά στελέχη καθώς και επαγγελματίες όλων των κλάδων και επιπέδων που βρίσκονται σε περίοδο επαναπροσδιορισμού, εκκίνησης ή επανεκκίνησης της καριέρας τους θα βρουν απαντήσεις και τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το επίκαιρο αυτό ζήτημα.

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας συγγραφής βιογραφικού και συμβουλευτικής καριέρας CVexperts (www.cvexperts.gr).

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται εγγραφή.

Πότε

10 Ιαν 2016
Business Sector: