Ημερίδα με θέμα : “Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία – Τεχνολογία” (ΑΘΗΝΑ)

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Δήμου Αθηναίων “Αθήνα 984” γιορτάζει φέτος τα 30 του χρόνια και στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, διοργανώνει ημερίδα με θέμα : “Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία – Τεχνολογία”, στις 4 Οκτωβρίου 2017 (18:00 – 21:00) στο Innovathens, Kόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων (Αεριοφυλάκιο 2), στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. 

Ώρα προσέλευσης: 17.30

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη!

Με αμείωτο ενδιαφέρον, ο Αθήνα 984 εδώ και χρόνια, παρακολουθεί και παρουσιάζει νέες τεχνολογίες, καινοτόμες ιδέες και την εξέλιξη του επιχειρείν. Εκατοντάδες startupers, νέοι και παλαιοί επιχειρηματίες, makers, δημιουργοί θερμοκοιτίδων επιχειρήσεων και δημιουργών, χειροτέχνες, ειδικοί σύμβουλοι νέων τεχνολογιών, έχουν βρει “βήμα” στα μικρόφωνα του Αθήνα 984, προσφέροντας γνώση και ενημέρωση στους ακροατές και τις ακροάτριές του.

Με τις ομιλίες τους, διάρκειας αυστηρά 5 λεπτών, οι καλεσμένοι στην ημερίδα θα μιλήσουν για το διαφορετικό χώρο που εκπροσωπεί ο καθένας, με την ελπίδα να γεννήσουν νέες ιδέες και νέες συνεργασίες.

Πηγή: http://www.innovathens.gr/events/

 

 

Πότε

4 Οκτ 2017

Πού

ΙΝΝΟVATHENS - ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΘΗΝΑ
Greece
37° 59' 1.716" N, 23° 43' 39.1404" E
GR