Ημερίδα "Γεφυρώνοντας το χάσμα δεξιοτήτων:Το πρόγραμμα GEFYRA" - 13/11/2017 - Αθήνα

Γεφυρώνοντας το χάσμα δεξιοτήτων:Το πρόγραμμα GEFYRA

Ημερομηνία: 13/11/2017

Τόπος: ΕΒΕΑ, 6ος όροφος, Ακαδημίας 7, Αθήνα

Το CSR HELLAS διοργανώνει ημερίδα την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 (ώρα έναρξης: 9:00), για την παρουσίαση στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα του προγράμματος GEFYRA (Greek Enterprises For Youth Reinforcement Acceleration) που συνδέει τη πρωτοβουλία EP4Y (European pact 4 Youth)(link is external) με το πρόγραμμα για τη μαθητεία (Eu talent).(link is external). 

Σκοπός της ημερίδας είναι η ευαισθητοποίηση για το θέμα του χάσματος δεξιοτήτων, η παρουσίαση του προγράμματος και σαν αποτέλεσμα η δέσμευση των επιχειρήσεων σε παροχή ποιοτικών θέσεων εργασίας στους 3 άξονες (μαθητεία, πρακτική άσκηση, επαγγελματική κατάρτιση).

Στο πρώτο panel της ημερίδας, θα παρουσιαστούν πολιτικές και πρωτοβουλίες και θα υπάρξει ευκαιρία να γίνει ανταλλαγή θέσεων και απόψεων, μεταξύ ομιλητών και κοινού, σχετικά με τα παραπάνω αναφερόμενα προβλήματα και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Στο δεύτερο panel, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές επιχειρήσεων και μαζί με τις εμπειρίες των επωφελούμενων θα συζητηθούν οι προσδοκίες καθώς και τα αποτελέσματα των προγραμμάτων αυτών με σκοπό να προκύψουν συμπεράσματα που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του χάσματος στη πράξη.

Για συμμετοχή στην εκδήλωση: https://www.eventora.com/el/Events/GEFYRA

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.csrhellas.net/initiative/init-gefyra/

 

Πηγή: https://ec.europa.eu/greece/events/

 

Πότε

13 Νοε 2017

Πού

ΕΒΕΑ
Ακαδημίας 7
ΑΘΗΝΑ
Greece
37° 58' 38.316" N, 23° 44' 15.3996" E
GR