Επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο της έκθεσης Interop London για τον κλάδο των ΤΠΕ

Επιχειρηματική αποστολή στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης Interop London για επαγγελματίες του κλάδου των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), που διοργανώνεται κατά την εβδομάδα τεχνολογίας (London Technology Week), διοργανώνει από 16 έως 18 Ιουνίου το ευρωπαϊκό δίκτυο Εnterprise Europe Network. Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα Ορίζοντας 2020 και μέλος του δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης Enterprise Europe Network-Hellas, υποστηρίζει τη συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η Interop London έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες του κλάδου των ΤΠΕ που επιθυμούν να βρουν νέες τεχνολογικές λύσεις, καινοτόμα προϊόντα ή υπηρεσίες στην αγορά της επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας, διαχείρισης έργου, διαχείρισης ομάδας και δικτύου. Αποτελεί κεντρική εκδήλωση της London Technology Week και πλαισιώνεται από ομιλίες από παγκόσμιους ηγέτες της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των Cisco, Barclays, Konica/Minolta, Huddle, Accenture, Stack Overflow, Box, Brightside Ventures (Keynote Arena). Στηνέκθεσηπεριλαμβάνονταικορυφαίοιvendors (Cisco, Dell, SoftLayer, Juniper Networks, Konica Minolta, NetScout Systems). Επιπλέον, προσφέρεται παράλληλο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε θέματα όπως SDN, information security, BYOD, mobile, wireless, big data, analytics & cloud. Τέλος, προσφέρονται ειδικές ευκαιρίες δικτύωσης για τεχνολογικές startups, συμπεριλαμβανομένων pitching και 1-προς-1 mentoring.

Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση των επιχειρηματικών συνεργασιών και θα δώσει τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα & τεχνογνωσία) και τις επιχειρηματικές προτάσεις συνεργασίας.

Τα θεματικά πεδία που καλύπτονται στην επιχειρηματική αποστολή είναι ICT for Health, Smart Cities, FinTech, Digital Marketing, eCommerce, Cloud & Hosting, Social Media, Content Management, Mobile και R & D grant funding.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Δρ. Ηρακλής Αγιοβλασίτης, τηλ.: 210 7273921, e-mail: agiovlasitis@ekt.gr).

Πότε

15 Ιουν 2015 έως 17 Ιουν 2015