Ενημερωτική εκδήλωση για το πρόγραμμα "Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα" από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων στην Αθήνα

Μια πρωτοποριακή ενημερωτική εκδήλωση που στόχο έχει να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για ενδιαφερόμενους και υποψήφιους επενδυτές του προγράμματος «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα», του Επενδυτικού Νόμου και του ΕΤΕΑΝ, διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, με κεντρικό προσκεκλημένο τον Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 9 Μαΐου στον 6ο Όροφο του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7-9) και ώρα 16:30, δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες Εξαγωγείς να ενημερωθούν από ένα διαδραστικό HelpDesk εξειδικευμένων συμβούλων επιχειρήσεων και, υπηρεσιακών παραγόντων του ΥΠΑΑΝ. Η ενημερωτική δράση πλαισιώνεται και από ΠΑΝΕΛ Δικτύωσης Εξαγωγέων με Παρόχους-Προμηθευτές επιλέξιμων προς επιδότηση προϊόντων και υπηρεσιών, από τομείς όπως: Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Λύσεων Πληροφορικής, Εκδόσεων-Εκτυπώσεων, Διαφημιστικής Προβολής, Πιστοποίησης, Μηχανολογικού Εξοπλισμού, Logistics κ.α.

Σε δηλώσεις της, η πρόεδρος του ΠΣΕ, κυρία Χριστίνα Σακελλαρίδη, τόνισε: «για πρώτη φορά οι Έλληνες Εξαγωγείς έχουν στη διάθεσή τους εθνικούς και κοινοτικούς πόρους αφιερωμένους αποκλειστικά στη στήριξη της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, χάρη στις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις του Υπουργού κ. Μ. Χρυσοχοΐδη. Για πρώτη φορά ο ΠΣΕ παρέχει στους ενδιαφερόμενους ένα πραγματικό one stop shop ενημέρωσης από τους πλέον ειδικούς, αλλά και δικτύωσης με τους κατάλληλους συνεργάτες, προκειμένου με επιτυχία να αξιοποιήσουν νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως το Πρόγραμμα «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα», ο Επενδυτικός Νόμος και το ΕΤΕΑΝ».

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου, οι Εξαγωγείς θα ενημερωθούν από τον καθ’ ύλη αρμόδιο εκπρόσωπο της Επίσημης Πολιτείας για τους τρόπους χρηματοδότησης των επιχειρηματικών τους σχεδίων από τις τρέχουσες αναπτυξιακές δράσεις, ενώ υπηρεσιακοί παράγοντες και εξειδικευμένοι σύμβουλοι, θα απαντούν σε όλες τις απαντήσεις των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση άρτιων φακέλων υποψηφιότητας, που θα αυξήσουν τις πιθανότητες χρηματοδότησης και φοροαπαλλαγών των σχεδίων τους.

Από την πλευρά τους, Πάροχοι-Προμηθευτές Επιλέξιμων προς επιδότηση Προϊόντων και Υπηρεσιών, θα παρουσιάζουν προνομιακές, ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις προς του ενδιαφερόμενους, συμπληρώνοντας πλήρως τις προϋποθέσεις των προς χρηματοδότηση business plans.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Κα Β. Καλδέλη ή Κον. Χ. Βουρδουμπά
Τηλ: 210 5228925, 210 5221515
FAX: 210 5242568
e-mail: pse@otenet.gr

Πότε

9 Μάιος 2011
Business Sector: