Ενημερωτικές Ημερίδες: Επιχειρηματικές ευκαιρίες στο Χονγκ Κονγκ και στην Κίνα

Στο πλαίσιο της υποστήριξης με πρακτικό τρόπο της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, ο ΣΕΒ σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδoς, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, και το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο, και με την υποστήριξη του Hong Kong Trade and Development Council, του Hong Kong Economic and Trade Office-Brussels, του InvestHK και του EU SME Centre in China Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, διοργανώνει δύο ενημερωτικές ημερίδες για το Χόνγκ Κόνγκ και την Κίνα, στην Αθήνα την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 (γραφεία ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5) και στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014 (αίθουσα ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29).

Οι ημερίδες θα προσφέρουν αναλυτικές πληροφορίες για τις μεγάλες δυνατότητες εμπορικών και επενδυτικών δραστηριοτήτων που προσφέρονται στην αγορά του Χόνγκ Κόνγκ που αποτελεί σημαντικό κέντρο διεθνούς εμπορίου στην Ασία και μέσω αυτού στην αχανή Κινεζική αγορά των 1,3 δις καταναλωτών.

Η είσοδος στις ημερίδες είναι ελεύθερη, ωστόσο για την καλύτερη οργάνωσή τους παρακαλούμε όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας.

Σημειώνεται, επίσης, ότι και στις δύο ημερίδες θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία ελληνικά-αγγλικά-ελληνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Γ. Πατσιαβό, Συντονιστή, ΣΕΒ Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων, Τ. 2115006144, patsiavos@sev.org.gr .

Πότε

8 Ιαν 2014 έως 9 Ιαν 2014
Business Sector: