Εκπαιδευτική Ημερίδα "The Art of Innovation – How to Integrate Creativity in Organizations"

H Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ (ΕΕΦαΜ) διοργανώνει την Εκπαιδευτική Ημερίδα αξιώσεων με θέμα: The Art of Innovation – How to Integrate Creativity in Organizations.

H Εκπαιδευτική Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Αίθουσα Athens View από τις 08:30 έως 17:30.

Απευθύνεται σε όλα τα στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών που αναζητούν νέους τρόπους παραγωγής ιδεών και καινοτομίας. Η ημερίδα θα έχει έντονο διαδραστικό χαρακτήρα οπότε η ενεργός συμμετοχή των συμμετεχόντων αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχημένη διεξαγωγή της. Η καινοτομία, όπως έχουν αποδείξει αρκετές μελέτες, αποτελεί μια έξυπνη διασύνδεση των στοιχείων: Ταλέντο, Ενέργεια, Μέθοδος, Άτομο, Ομάδα, Στόχος, Σύστημα, Ιδέες, Ελευθερία, Δέσμευση, Χιούμορ και Ανάληψη κινδύνου και ευθυνών.

Οι συμμετέχοντες λοιπόν στο σεμινάριο θα διερευνήσουν κάθε ένα από τα στοιχεία αυτά σε βάθος, θα κάνουν διάγνωση της δική τους εταιρείας και θα κινητοποιηθούν δημιουργικά για να σκεφτούν δραστηριότητες που αναπτύσσουν και καλλιεργούν την καινοτομία. Επίσης θα διερευνήσουν με πρωτότυπους τρόπους πως μπορούν να προσεγγίζουν δημιουργικά την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων - μια αυτο-αξιολόγηση του εαυτού, που αναδεικνύει τις δημιουργικές προτιμήσεις του καθενός.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί για τα ταμειακώς εν τάξει μέλη της ΕΕΦΑΜ στα 300€. Για δήλωση συμμετοχής έως 15/9 παρέχεται έκπτωση και το κόστος διαμορφώνεται στα 270 €.

Επίσης για εταιρικές δηλώσεις συμμετοχής άνω των 4 ατόμων, παρέχεται επίσης έκπτωση και το κόστος διαμορφώνεται στα 270 €/άτομο.

Για τα μη μέλη και τα μέλη που δεν είναι ταμειακώς εν τάξει το κόστος έχει ορισθεί στα 330 Ευρώ. (και για όσους εγγραφούν μέχρι τις 15/9 παρέχεται έκπτωση και το κόστος διαμορφώνεται στα 300 Ευρώ).

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στη γραμματεία της ΕΕΦαΜ: (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, ώρες 09:00 -14:00), κα Μαρία Πατσάνη, τηλ.: 210 6753159, κιν.: 69448698186944869818 ή στο email: eefam@otenet.gr.

Όπως πάντα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πότε

27 Σεπ 2014
Business Sector: 
Relevant Files: