Εκπαιδευτική Εβδομάδα στην Αθήνα από το ΕΕΔΕΓΕ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών κάνει γνωστό στις επιχειρήσεις-μέλη του ότι το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της χώρας και τον Ευρωπαϊκό μη κερδοσκοπικό οργανισμό Think young, the school of Entrepreneurship οργανώνουν εκπαιδευτική εβδομάδα στην Αθήνα, από 30 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου 2015 για τις νέες και τους νέους που θέλουν να βελτιώσουν τις επαγγελματικές και επιχειρηματικές τους δεξιότητες. Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στη Θερμοκοιτίδα του ΕΒΕΑ, Κεφαλληνίας 45, Κυψέλη.
Η εκπαίδευση βασίζεται σε πρωτοποριακές μεθόδους προσέγγισης των προς εκπαίδευση θεματικών ενοτήτων και φιλοδοξεί να δώσει νέα διάσταση στην διδασκαλία και την μετάδοση της γνώσης, πάνω στην οποία πρέπει να βασίζεται η επιχειρηματικότητα. Οι εισηγητές και εκπαιδευτές του σύγχρονου αυτού σχολείου επιχειρηματικότητας είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες, άνθρωποι της αγοράς και επιχειρηματίες οι οποίοι μέσα από την προσωπική τους πορεία χαρτογραφούν το δρόμο προς τη επιτυχία.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σύγχρονο αυτό σχολείο επιχειρηματικότητας πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση που βρίσκεται στο site www.entrepreneurshipschool.com, το συντομότερο δυνατόν γιατί ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.
Στο εν λόγω site μπορούν να λάβουν πληροφορίες για το Πρόγραμμα, τις καινοτόμες δράσεις του σχολείου, τους διαγωνισμούς, τα βραβεία και τις υποτροφίες που θα δοθούν.
 

Πότε

29 Νοε 2015 έως 3 Δεκ 2015
Business Sector: