Εκδήλωση με θέμα: Προώθηση και στήριξη των παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει, σε συνεργασία με το Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.ΠΕ. (Σύνδεσμος Ελλήνων Εισαγωγέων Τροφίμων και Ποτών Εξωτερικού) Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Προώθηση και στήριξη των παραδοσιακών αγροτικών προϊόντων» την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 στο κτίριο του ΕΒΕΑ. Στόχος της Ενημερωτικής Εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων μελών του ΕΒΕΑ για τις δυνατότητες προώθησης των προϊόντων τους στις διεθνείς αγορές μέσα από τα εμπορικά δίκτυα των μελών του Συνδέσμου, καθώς και για τις υπάρχουσες δυσκολίες και τα εμπόδια που δύναται να αντιμετωπίσουν κατά τη διαδικασία των εξαγωγών.
Ο Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.ΠΕ. (www.seletrope.com.gr) είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και έχει ως κύριο στόχο τη στήριξη όλων των Ελλήνων παραγωγών τροφίμων και ποτών και την προώθηση των προϊόντων τους στις διεθνείς αγορές μέσα από εμπορικά δίκτυα των μελών του στην Ευρώπη και εκτός Ευρώπης.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν στο τέλος της εκδήλωσης να έχουν προσωπικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους του Σ.ΕΛ.Ε.ΤΡΟ.ΠΕ.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Τμήμα Προγραμμάτων και Κατάρτισης ΕΒΕΑ, τηλ: 210 3382356 και 210 3626236
Είσοδος Ελεύθερη
Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε αποστείλετε συμπληρωμένο το δελτίο συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 στο Ε.Β.Ε.Α., Τμήμα Προγραμμάτων και Κατάρτισης, fax: 210 3626644, e-mail: nellie@acci.gr

Πότε

1 Οκτ 2014