Διεθνές Συνέδριο ΠΣΕ "Στρατηγική για μια Εξωστρεφή Οικονομία: Όραμα & Πραγματικότητα"

Η ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας, αλλά και των διεθνών εμπορικών σχέσεων της χώρας, αποτελεί κοινό τόπο ως στρατηγική επιλογή ανάπτυξης και εξόδου από την ύφεση. Ως εκ τούτου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο Διήμερο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Η Εξωστρέφεια ως Στρατηγική Επιλογή: Όραμα & Πραγματικότητα», που θα λάβει χώρα το διήμερο 18-19 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο HILTON, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εξωτερικών, Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και του Δήμου Αθηναίων. Η οργάνωση του συνεδρίου διεξάγεται σε συνεργασία με την εταιρεία Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα κηρύξει την έναρξη εργασιών του συνεδρίου, ενώ ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Αντώνης Σαμαράς, έχει αποδεχθεί να είναι Κεντρικός Καλεσμένος & Ομιλητής στο δείπνο του συνεδρίου. Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, κ. Ευαγ. Βενιζέλος θα είναι ο Κεντρικός Καλεσμένος & Ομιλητής στη δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου.

Το Διήμερο Διεθνές Συνέδριο, που εντάσσεται στο Επίσημο Πρόγραμμα των Παράλληλων Εκδηλώσεων της Ελληνική Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς, σε μία περίοδο όπου η χώρα θα βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών εξελίξεων, με έμφαση στον τομέα του διεθνούς εμπορίου, παρέχοντας βήμα σε εισηγητές και θεσμικούς παράγοντες διεθνούς κύρους, προκειμένου να διατυπωθούν σκέψεις, θέσεις και προτάσεις και να εξαχθούν συμπεράσματα που θα χρησιμεύσουν και στην Κυβέρνηση και στις επιχειρήσεις για τη λήψη των αναγκαίων συμπληρωματικών μέτρων ή παρεμβάσεων προς την υλοποίηση του οράματος για μία πιο εξωστρεφή ελληνική οικονομία.

Για το λόγο αυτό, προσδοκούμε στη θετική σας ανταπόκριση, προκειμένου να αναδείξουμε ακόμη περαιτέρω τις συνέργιες και την κοινή μας προσπάθεια να αναδείξουμε την ενίσχυση της εξωστρέφειας, ως βασική αναπτυξιακή πολιτική της χώρας.

Πότε

17 Mar 2014 έως 18 Mar 2014
Business Sector: