«Δημιουργώ Επαγγελματικά»

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), ο Δήμος Ιωαννιτών και η κοινωφελής εταιρεία ΑΕΛΙΑ διοργανώνουν το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου κύκλο εκπαιδευτικών εργαστηρίων, για ενήλικες, στο πλαίσιο του προγράμματος ενδυνάμωσης επαγγελματιών του Πολιτιστικού και Δημιουργικού Κλάδου «Δημιουργώ Επαγγελματικά», στο Μουσείο Αργυροτεχνίας. Ο κύκλος των εργαστηρίων πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας, που έχει συναφθεί μεταξύ του ΠΙΟΠ και του Δήμου Ιωαννιτών.
Οι θεματικές ενότητες του κύκλου των εργαστηρίων είναι:
• Επαγγελματική Ταυτότητα, Επαγγελματικές Σχέσεις,  Επαγγελματικός και Επιχειρηματικός Σχεδιασμός
• Χρηματοδότηση
• Soft Skills (Κοινωνικές Δεξιότητες) για τον Επαγγελματία
• Πελάτες - Προσέλκυση & Πωλήσεις
Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί συμπληρωματική ειδική δράση για τα μέλη του Σωματείου Ασημουργών Ιωαννίνων.
Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Για δηλώσεις συμμετοχής στον κύκλο των εκπαιδευτικών εργαστηρίων, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://aelialab.gr/piop-participation/. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Δημιουργώ Επαγγελματικά» ή/και για εξατομικευμένες συμβουλευτικές συναντήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στην ΑΕΛΙΑ στα τηλέφωνα 6937471162 και 6977202535, καθώς και στη σελίδα «@AELIACreatives» στο facebook.

 

Πηγή: http://www.ioannina24.gr

 

Πότε

14 Οκτ 2017 έως 15 Οκτ 2017

Πού

Μουσείο Αργυροτεχνίας ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Greece
39° 39' 54.1044" N, 20° 51' 13.4892" E
GR
Business Sector: