Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία - Δημόσια συζήτηση

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων (BGS) σε συνεργασία με το Βρετανικό Συμβούλιο διοργανώνει την ημερίδα την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 18.30-21.30, στο Ινστιτούτο Γκαίτε στη Θεσσαλονίκη, (Βασ. Όλγας 66), σε συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας που είχε η αντίστοιχη BGS εκδήλωση στην Αθήνα και στο πλαίσιο της «Διεθνούς Εβδομάδος Επιχειρηματικότητας 2012».

Η ομάδα BGS Economics Group, τα μέλη της οποίας είναι υψηλού επιστημονικού επιπέδου μέλη του BGS από αλληλοσυμπληρούμενες θεματικές περιοχές που εργάζονται σε εθελοντική βάση, έχει στόχο να διεξάγει έρευνες και να οργανώνει δραστηριότητες σε αντικείμενα συναφή με το αντικείμενό της.
Στο πλαίσιο αυτό, το BGS Economics Group διεξήγαγε την παραπάνω έρευνα και διοργανώνει ημερίδα για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της και τη διενέργεια δημόσιας συζήτησης για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.
Ο σχολιασμός της έρευνας θα γίνει από το μέλος του “BGS Economics Group” Γιώργο Ραουνά-Γενικό Διευθυντή της KPMG.

 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης και θα συμμετάσχουν οι εξής:
Λιάνα Γούτα - Πρόεδρος Τομέα Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών ΕΕΔΕ - Τμήμα Μακεδονίας
Νίκος Ευθυμιάδης - Διευθύνων Σύμβουλος Κ. & Ν. Ευθυμιάδης
Άγγελος Μαγκλής - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Aτλαντίς Συμβουλευτική
Νίκος Μπακατσέλος - Διευθύνων Σύμβουλος Πυραμίς Μεταλλουργία
Κωνσταντίνος Πιστιόλας - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΕΥ.ΓΕ. Πιστιόλας-Agrino,
Παύλος Σκεντερίδης - Ιδρυτής Bio-insecta.

Μετά τις απαντήσεις που θα δοθούν από τους διακεκριμένους επιχειρηματίες του πάνελ και τη σχετική συζήτηση με τον συντονιστή, θα απαντηθούν ερωτήσεις που θα τεθούν από το κοινό. Θα ακολουθήσει δεξίωση.

Είσοδος ελεύθερη, αλλά λόγω περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί προτεραιότητα συμμετοχής. Παρακαλούμε ενημερώσετε έγκαιρα για τη συμμετοχή σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνα και e-mail) στο e-mail info@bgs.gr.

Πότε

13 Νοε 2012
Business Sector: