Κάνε την Καινοτομία Πράξη: Κάνε την Ελλάδα πιο Ανταγωνιστική

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει τον Πανελλήνιο  διαγωνισμό με την ονομασία «Κάνε την Καινοτομία Πράξη: Κάνε την Ελλάδα πιο Ανταγωνιστική», για την επιλογή και στήριξη της περαιτέρω υλοποίησης των αρτιότερων ολοκληρωμένων καινοτόμων επιχειρηματικών προτάσεων που θα κατατεθούν στους ακόλουθους τομείς: Πράσινη Ενέργεια, Τουρισμός, Γεωργία & Τρόφιμα, Μεταφορές και Ναυτιλία.

Στο διαγωνισμό αυτό θα κληθούν να συμμετάσχουν πολίτες και επιχειρήσεις της Ελλάδας και της ευρύτερης Ελληνικής διασποράς, καθώς και μόνιμοι κάτοικοι στη χώρα μας. Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει από ομάδες στις οποίες θα συμμετέχουν καθηγητές από Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Ιδρύματα των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Ελλάδας καθώς και προσωπικότητες από την Ελληνική επιχειρηματική κοινότητα.

Την πρωτοβουλία αυτή συν-διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και η γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιακών και υπολογιστικών συστημάτων Cisco, η οποία με την εμπειρία της από εμπλοκή της σε αντίστοιχη και ιδιαίτερα επιτυχημένη πρωτοβουλία που πραγματοποιήθηκε στην Ιρλανδία, εγγυάται την επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

Μεγάλοι υποστηρικτές σε αυτή την κοινή προσπάθεια είναι οι εταιρίες: Τράπεζα Πειραιώς, Accenture, Ernst & Young, Coca-Cola 3E, Chartis, Attica Ventures, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και η Microsoft.

Πότε

8 Mar 2011