Διαγωνισμός Business Talents

Το Business Talents είναι ένας πρωτοποριακός διαγωνισμός γιαΦοιτητές με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή, που θα σας επιτρέψει να διοικήσετε με την ομάδα σας μία εταιρία και να  εξασκηθείτε στη λήψη κάθε είδους αποφάσεων πάνω στις λειτουργίες της. Είναι μια πρακτική στην Επιχειρηματικότητα που αναπτύσσει τις δεξιότητές σας. Ο διαγωνισμός που θα συμμετάσχετε είναι εθνικός και διεθνής και αποτελεί μία συναρπαστική πρακτική εμπειρία με τη χρήση του προσομοιωτή, που δεν πρέπει να χάσετε ! Γίνεται για 2η χρονιά στην Ελλάδα μετά την περσινή επιτυχία με 2.220 συμμετέχοντες σε 654 ομάδες-εταιρίες από όλα (κυριολεκτικά) τα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι.

Πώς διεξάγεται ο Διαγωνισμός

·         Θα μπορέσεις να ζήσεις τις ίδιες εμπειρίες με αυτές των στελεχών μιας πραγματικής εταιρίας, σε πιστή αναπαράσταση της αγοράς και του ανταγωνισμού και των αντιδράσεών τους .

·         Θα έχεις στη διάθεσή σου ένα πειραματικό εργαστήριο ενεργειών για να βιώσεις τον επιχειρηματικό κόσμο.

·         Θα αποκτήσεις περισσότερα εφόδια για να αντιμετωπίσεις το μέλλον και να σκεφθείς τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό.

·         Θα εμπεδώσεις τη θεωρία κάνοντας πράξη την Στρατηγική σου για την εταιρία, δουλεύοντας Επιχειρηματικά Σχέδια (Business Plans) με αποφάσεις, πάνω στον κύκλο προγραμματισμού.

·         Θα αναπτύξεις δεξιότητες που είναι απαραίτητες σε οποιαδήποτε θέση και επάγγελμα για όλη σου τη ζωή.

Οι εγγραφές των ομάδων για τον διαγωνισμό Business Talents άνοιξαν στις 16 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσουν έως 12 Φεβρουαρίου 2015 για να εγγραφείτε σαν ομάδα. Το 1ο Επιχ. Σχέδιο κατατίθεται 17 Φεβρουαρίου. Ο διαγωνισμός είναι Δωρεάν, θα ξεκινήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2015 και η φάση online στο Διαδίκτυο θα διαρκέσει έως αρχές Μαΐου 2015 , για9 “Εταιρικά Έτη”  (Επιχειρηματικά Σχέδια).

Ακολουθεί ο εθνικός Τελικός στις 30 Μαΐου 2015, όπου θα προκριθούν οι 75 επικρατέστερες ομάδες για να διεκδικήσουν τις 20 νικητήριες θέσεις που λαμβάνουν χρηματικά Βραβεία. Οι φιναλίστ μπορούν να κερδίσουν υποτροφίες, δώρα και θέσεις εργασίας.

Δικαίωμα Εγγραφήςέχουν όλοι όσοι είναι Φοιτητές, προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί, σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανώτατης ή Ανώτερης βαθμίδας, (Α.Ε.Ι. / Τ.Ε.Ι. / Ι.Ε.Κ., Κολλέγιο) στην Ελλάδα, ή είναι απόφοιτοι (έως 1 χρόνο) και είναι μεταξύ 17 και 27 ετών*.

Η ομάδα σας θα πρέπει να αποτελείται από3 ή 4 μέλη, Φοιτητές ή αποφοίτους τα οποία μπορεί να είναι από το ίδιο ή από διαφορετικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα/ Σχολές /Ειδικότητες.

*Εάν είστε εκτός των ορίων ηλικίας του διαγωνισμού ΒΤ ή έχετε αποφοιτήσει για διάστημα μεγαλύτερο του έτους, μπορείτε να μας στείλετε email (careteos@hol.gr) για να εξετάσουμε την περίπτωση εξαίρεσης από το όριο ηλικίας.

Πότε

15 Δεκ 2014
Business Sector: