Διαγωνισμός Σχεδιαστικής Καινοτομίας ΒIC - Ελληνικά μυαλά ξυράφια!

Αν είσαι από 18 έως 28 ετών, σπουδαστής ή απόφοιτος σχολών Βιομηχανικού, Προϊοντικού, Διακοσμητικού, Γραφιστικού και Εικαστικού σχεδιασμού ή συναφών εικαστικών, εφαρμοσμένων και τεχνολογικών σπουδών, μπορείς να συμμετέχεις στον νέο Διαγωνισμό Σχεδιαστικής Καινοτομίας της BiC, με τίτλο «Ελληνικά μυαλά ξυράφια!», που εξελίσσεται σε δύο πυλώνες: Graphic Design και Industrial Design.

Ως designer μπορείς να συμμετέχεις σε όποιον πυλώνα Διαγωνισμού προτιμάς, με όσες προτάσεις θες! Κάθε σχέδιο θα κριθεί ξεχωριστά!

Στον πρώτο πυλώνα, τον Διαγωνισμό Graphic Design, χρειάζεται να σχεδιάσεις ξανά τη συσκευασία του πρώτου ξυριστικού μίας χρήσης BiC® 1 Classic, που κυκλοφόρησε η BiC ΒΙΟΛΕΞ το 1974 στην Ελλάδα και αποτέλεσε μοναδική ελληνική πατέντα και καινοτομία.

Στον δεύτερο πυλώνα, τον Διαγωνισμό Industrial Design, καλείσαι να καταθέσεις τις ιδέες σου για το ξυριστικό του μέλλοντος, που όπως και το BiC® 1 Classic θα φέρει και πάλι επανάσταση στην ιστορία του ξυρίσματος!

Για τη συμμετοχή σου, απαιτείται να κάνεις upload το έργο σου σε αρχείο jpg, αλλά έχεις τη δυνατότητα να επισυνάψεις κι επιπλέον αρχεία σε οποιαδήποτε άλλη μορφή θέλεις (powerpoint, video, word, mpeg4).

Πάρε μέρος στον Διαγωνισμό και κέρδισε 6 μήνες απασχόλησης στο Παγκόσμιο Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης των ξυριστικών BiC® !

Περίοδος Υποβολής Συμμετοχών: 09/05/2013-07/07/2013

Πότε

8 Μάιος 2013