Διαγωνισμός ιδεών WeHubs για γυναίκες

To WeHubs, έργο χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Horizon 2020 με σκοπό την υποστήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, διοργανώνει διαγωνισμό ιδεών γυναικείας επιχειρηματικότητας με εστίαση στο σχεδιασμό λογισμικού και στις διαδικτυακές υπηρεσίες.

Έμφαση θα δοθεί στις ιδέες που εστιάζουν στους τομείς της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, της ηλεκτρονικής υγείας, της έξυπνης εργασίας, της έξυπνης κινητικότητας, του ελεύθερου χρόνου και κοινωνικοποίησης της βίας βασισμένης στο φύλο, της παρενόχλησης και της πρόληψης.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος είτε μεμονωμένα γυναίκες είτε σε μεικτές ομάδες, είτε μαθητές ηλικίας μεταξύ 18 και 27 ετών από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Ζώνης Ελευθέρων Συναλλαγών και του Λίβανου.

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει τρεις νικήτριες ιδέες, οι εμπνευστές των οποίων θα ταξιδέψουν δωρεάν στον τελικό του WeHubs τον Νοέμβριο. Εκεί θα  οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να επιδείξουν και να κάνουν pitch την ιδέα τους. Ο τελικός νικητής θα κερδίσει πλήρη συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) για ένα χρόνο. Ειδική μνεία θα απευθυνθεί σε ιδέες από μαθητές.

Οι αιτήσεις είναι ανοιχτές μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2016.

Πότε

17 Σεπ 2016

Πού

Greece
39° 24' 52.3908" N, 22° 41' 47.2992" E
GR