«Επενδύστε στο μέλλον» - Διαγωνισμός της ΕΘΕ

Ένα μεγάλο διαγωνισμό διεξάγει μέσω της νέας της ιστοσελίδας στο Facebook η Ελληνική Ενωση Διαχειριστών Συλλογικών Επενδύσεων και Περιουσίας (ΕΘΕ).

Το μότο του διαγωνισμού είναι «Επενδύστε στο μέλλον», ενώ το έπαθλο για κάθε νικητή φτάνει τις 6.000 ευρώ σε αμοιβαία κεφάλαια, μέσω ενός αποταμιευτικού προγράμματος τακτικών καταβολών σε βάθος 5 χρόνων (100 ευρώ/μήνα).

Οι συμμετέχοντες - η ηλικία των οποίων πρέπει να είναι από 16 έως 24 χρονών- θα πρέπει να κάνουν αίτηση έως τις 15 Οκτωβρίου στην ιστοσελίδα www.facebook.com/PlanForTheFuture

Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φράση «επένδυση για μένα είναι...», ενώ μπορούν παράλληλα να ανεβάσουν και μία φωτογραφία ή ένα video που στηρίζει και ενισχύει οπτικά την άποψή τους.

Οι συγκεκριμένες συμμετοχές θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή που θα ορίσει η ΕΘΕ και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 31 Οκτωβρίου.

Πέραν του διαγωνισμού, η ΕΘΕ ενθαρρύνει τους νέους μέσω του Facebook να ενημερωθούν για τις επενδύσεις, κατανοώντας ότι είναι μία υπόθεση που αφορά και νέους ανθρώπους ανεξαρτήτως εισοδήματος, ενώ συγχρόνως τους παροτρύνει, με έξυπνα tips, να κάνουν καλύτερη διαχείριση των χρημάτων τους.

Πότε

11 Σεπ 2011
Business Sector: