Description

Άγριο τοπίο, απόκοσμο, βραχώδες …Οικισμοί με υπέροχη αρχιτεκτονική, μοιάζουν να αιωρούνται  πάνω από την Καλντέρα και το γαλάζιο του Αιγαίου. Ένα νησιωτικό σύμπλεγμα, που μοιάζει με διαλυμένο πάζλ, που κάποτε τα κομμάτια του ήταν σφιχτά δεμένα, αλλά οι ηφαιστειακές εκρήξεις τα χώρισαν αιώνες πριν…
Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψει κανείς τη μοναδικότητα του νησιού μας, της Σαντορίνης. Ένα νησί που πολλές φορές έχει αναγορευτεί από τον διεθνή ταξιδιωτικό τύπο, τουριστικούς φορείς, αλλά και τους απλούς επισκέπτες, ως το ομορφότερο νησί στον κόσμο.
Όμως, οι κάτοικοι του και οι επαγγελματίες του τουρισμού, δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας, ούτε εφησυχάζουμε, αλλά αντίθετα κάνουμε τα πάντα για να δικαιώνουμε κάθε μέρα την επιλογή κοινού και ειδικών.
Στο πανέμορφο Ημεροβίγλι, το οποίο έχει ανακηρυχθεί παραδοσιακός οικισμός, μπορεί κανείς να απολαύσει συνδυαστικά τη φυσική ομορφιά του τοπίου, με την μοναδική παγκοσμίως αρχιτεκτονική του. Υπόσκαφα κτίσματα, που έχουν περίτεχνα λαξεύσει έμπειροι τεχνίτες στους ηφαιστειακούς βράχους συνθέτουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, την οποία ακολούθησαν πιστά οι σύγχρονοι αρχιτέκτονες, τόσο σε οικιστικά έργα, όσο και στις σύγχρονες τουριστικές μονάδες.
Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Pegasus Suites & Spa με την αρχιτεκτονική προσέγγιση, καταφέρνει να παντρέψει αρμονικά την παράδοση με τις σύγχρονες τεχνικές της αρχιτεκτονικής τοπίου και δίνει την εντύπωση στον επισκέπτη ότι αποτελεί φυσική συνέχεια των ηφαιστειακών βράχων. Σε ένα συγκρότημα τόσο άρρηκτα δεμένο με το φυσικό τοπίο, ο επισκέπτης ανακαλύπτει έκπληκτος υποδομές και υπηρεσίες που πάντα ονειρευόταν!
Νεόδμητα και ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες προσιτά για κάθε επισκέπτη, με εκπληκτική θέα για τους ροματικούς, γυμναστήριο, spa με χαμάμ, σάουνα, υδροθεραπεία και άλλες εξειδικευμένες θεραπείες, πισίνα με pool bar και πανοραμική θέα στην Καλντέρα.
Το ξενοδοχείο Pegasus Suites & Spa και το προσωπικό του έχει ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. Κύριο μέλημά μας είναι ο επισκέπτης φεύγοντας να πάρει μαζί του μόνο ευχάριστες αναμνήσεις και εμπειρίες από το νησί και την αύρα του, που θα τον συντροφεύουν για μια ζωή.  Εκεί βασίζεται και η γαστρονομική φιλοσοφία του εστιατορίου “Under the Stars”, που προσφέρει ανεπιτήδευτα gourmet απολαύσεις, με φρέσκα υλικά προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης της Σαντορινιάς γης, το μικροκλίμα της οποίας προσδίδει μοναδικά χρώματα και αρώματα, αλλά και τοπικά κρασιά, διεθνώς αναγνωρισμένα… Το ξενοδοχείο μας είναι ένα από τα λίγα στην περιοχή, όπου ο επισκέπτης μπορεί να γευτεί παραδοσιακό ελληνικό πρωινό.
Συγκριτικό πλεονέκτημα του ξενοδοχείου μας, για τους πιο πρακτικούς επισκέπτες, είναι η μικρή απόστασή του από τα Φηρά, αλλά και την Οία, που διευκολύνει τον κάποιον να μετακινηθεί εύκολα στο νησί, εξασφαλίζοντας συγχρόνως την ηρεμία του επισκέπτη, μακριά από το θόρυβο των πολυσύχναστων τουριστικά περιοχών του νησιού.
Επίσης το Pegasus Suites & Spa Santorini Hotels λειτουργώντας ευέλικτα με γνώμονα την ευχαρίστηση των επισκεπτών του, καλύπτει με εξατομικευμένα προγράμματα κάθε επιθυμία του επισκέπτη μας. Από τη Vip μεταφορά με πολυτελή μέσα, μέχρι την διοργάνωση ενός ονειρεμένου γαμήλιου ταξιδιού ή ακόμα και μίας γαμήλιας τελετής, με θέα το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της Καλντέρας…
 

Informations

Group info
Company Founded: 
30 years 5 months πριν
Phone: 
+30 22860 28336

Pegasus Suites posts

There is no content in this group.

Group Membership

Group Members

thirios753

Pegasus Suites forum posts

There is no content in this group.

Create content Group Owner

Related companies

Σελίδες