Description

Στην ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ πιστεύουμε ακράδαντα ότι η σωστή αναλογία των τροφών και η πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών αποτελούν τα θεμέλια της υγιεινής διατροφής

Οι  αντιλήψεις του Ιπποκράτη  που τονίζουν εμφαντικά  τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής για τη διαφύλαξη της υγείας και την προστασία του ανθρώπινου οργανισμού αποδεικνύονται διαχρονικές ιδιαίτερα σήμερα.Η κατανάλωση τροφών που ανήκουν σε όλες τις διατροφικές ομάδες και η επαρκής πρόσληψη βιταμινών  συμβάλλουν στην επιβράδυνση της γήρανσης, αποτρέπουν και προλαμβάνουν την εμφάνιση ασθενειών και αυξάνουν  σημαντικά το μέσο όρο ζωής.

Ωστόσο,  η αστικοποίηση και οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής επηρεάζουν καίρια  τη υγιεινή διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου που εγκαταλείποντας τη Μεσογειακή δίαιτα καταφεύγει στο γρήγορο και πρόχειρο φαγητό. Παράλληλα, η χρήση φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων στην καλλιέργεια γεωργικών προϊόντων και  η εκβιομηχάνιση των τροφίμων επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητά  τους και  καθιστούν  ουτοπική την πεποίθηση πως ο οργανισμός του ανθρώπου  μπορεί να προσλάβει το σύνολο  των  θρεπτικών συστατικών μόνο από τα τρόφιμα.

 

Η  κατανάλωση τροφίμων μικρής θρεπτικής αξίας  επηρεάζει ανεπανόρθωτα  την υγεία των καταναλωτών προκαλώντας ελλείψεις σε θρεπτικά συστατικά. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού αδυνατεί να καλύψει τις ημερήσιες ανάγκες του σε ιχνοστοιχεία, βιταμίνες  και ανόργανα συστατικά. Η ανεπάρκεια θρεπτικών συστατικών δημιουργεί  αίσθημα κόπωσης, συμβάλλει  στην εξασθένηση του οργανισμού επηρεάζοντας τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, προκαλεί βλάβες στο DNA,  ενώ συνδέεται με την εμφάνιση σοβαρών ασθενειών και ανεπανόρθωτων προβλημάτων υγείας, όπως της καρδιαγγειακής νόσου, του καρκίνου, του διαβήτη, της οστεοπόρωσης και της ανδρικής στειρότητας. Προβλήματα στην ομαλή ανάπτυξη του βρέφους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αποδίδονται συχνά σε ελλιπή διατροφή.

 

Τα συμπληρώματα διατροφής της Διατροφολογικής

Με γνώμονα την ανάγκη μιας  υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής η  Διατροφολογική  φιλοδοξεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας και να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις συμπληρώνοντας τη διατροφή σας με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Με μακρόχρονη παρουσία στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες σας,  σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές. Με γνώση, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό παρέχουμε διατροφικές συμβουλές  και προτείνουμε συμπληρώματα διατροφής για κάθε περίπτωση.  

Τα «συμπληρώματα διατροφής» χρησιμοποιούνται ήδη από το 1880 λόγω των  δυσμενών συνθηκών  διαβίωσης μεγάλου μέρους του πληθυσμού. Ο ανεπαρκής επισιτισμός του πληθυσμού και η εμφάνιση σοβαρών προβλημάτων υγείας προκάλεσαν ανησυχία στον ιατρικό κόσμο και πυροδότησαν πληθώρα επιστημονικών ερευνών που κατέληξαν στο συμπέρασμα  πως μια σειρά ασθενειών οφείλονταν σε  έλλειψη βιταμινών. Το σκορβούτο, σύμφωνα με τους ειδικούς,  οφείλεται στην έλλειψη βιταμίνης C, η πελλάγρα στην έλλειψη Βιταμίνης Β3,  το μπέρι - μπέρι στην έλλειψη της βιταμίνης Β1 και η ραχίτιδα  στην έλλειψη βιταμίνης D. Προκειμένου να καλύψουν τις ελλείψεις του πληθυσμού  σε βιταμίνες  εμπλουτίζοντας τη διατροφή και καταπολεμώντας τις ασθένειες  οι  βιομηχανίες άρχισαν να παρασκευάζουν βιταμινούχα σκευάσματα  και συμπληρώματα  διατροφής. Πρόκειται για  τροφές σε συμπυκνωμένη μορφή που συμβάλλουν στην προληπτική αντιμετώπιση ασθενειών και παρέχουν  στον οργανισμό τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά αναπληρώνοντας ελλείψεις σε ιχνοστοιχεία και  βιταμίνες. 

 

Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ  ...

Η αναγκαιότητα της λήψης σκευασμάτων για τη διατήρηση της υγείας και ευεξίας αναγνωρίζεται διεθνώς από την Αμερικανική Ακαδημία Διατροφής και Διαιτολογίας. Τα συμπληρώματα διατροφής συμβάλλουν στη εύρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού, στην παραγωγή ενέργειας απαραίτητης για την καθημερινή δραστηριότητα του σύγχρονου ανθρώπου, αλλά και στην επιδιόρθωση των ιστών του σώματος και στη διατήρηση της νεότητας και ομορφιάς.

Χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φύσης αποτελούν απάντηση στην ανδρική λειτουργική στειρότητα και σε προβλήματα υπογονιμότητας. Κατά την κύηση ή τον θηλασμό παρέχουν στις γυναίκες τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ενώ καλύπτουν  διατροφικές ελλείψεις σε  ηλικιωμένους και σε παιδιά που παρουσιάζουν πρόσθετες  οργανικές ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες που, ωστόσο,  βρίσκονται ακόμα σε εμβρυϊκό στάδιο προλαμβάνουν την εμφάνιση του καρκίνου και σοβαρών  καρδιαγγειακών προβλημάτων θωρακίζοντας την άμυνα του οργανισμού. Απαραίτητα είναι επίσης σε επαγγελματίες αθλητές και συστηματικά ασκούμενους, καθώς αυξάνουν  τις καύσεις  και τη μυϊκής μάζα και συμβάλλουν στη μυϊκή αποκατάσταση. 


Η λήψη διατροφικών σκευασμάτων αναδεικνύεται συνεπώς στις μέρες μας επιτακτική ανάγκη,  καθώς καίρια είναι η συμβολή τους  στην προστασία του ανθρώπινου οργανισμού και στην πρόληψη ιατρικών παθήσεων. Η Διατροφολογική με φυσικά προϊόντα και ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής αποτελεί πολύτιμο σύμμαχό σας στην προσπάθεια διατήρησης της υγείας, στον αγώνα ενάντια στο χρόνο, τη φθορά και την ασθένεια!   

Informations

Group info
Company Founded: 
35 years 11 months πριν
Phone: 
2103800180

Διατροφολογική posts

There is no content in this group.

Group Membership

Group Members

diatrofologos24

Διατροφολογική forum posts

There is no content in this group.

Create content Group Owner

Related companies

Σελίδες