Η Διαδοχή στις Ελληνικές Μικρές Επιχειρήσεις - Σεμινάριο - Αθήνα

Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με θέμα Η Διαδοχή στις Ελληνικές Μικρές Επιχειρήσεις.

Ο άνθρωπος από τη φύση του, επιθυμεί να «περάσει» στους απογόνους του αυτό που δημιούργησε. Υπάρχει εξέλιξη μετά τον Οραματιστή από τη Νέα Γενιά και τη Διαδοχή;

Undefined

Ημερίδα Ενημέρωσης για το Πρόγραμμα Erasmus+ - Αθήνα 8/12/2017

To Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών/ Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+ για την εκπαίδευση και την κατάρτιση ανακοινώνει την πραγματοποίηση ημερίδας ενημέρωσης για τις δυνατότητες χρηματοδότησης σχεδίων κινητικότητας και στρατηγικών συμπράξεων στο πλαίσιο του Προγράμματος.

Έμφαση θα δοθεί στη νέα Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων 2018 για τους τομείς της Σχολικής και Ανώτατης Εκπαίδευσης, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Undefined

Ανοικτή Διάλεξη: "Ερευνώ-καινοτομώ-επιχειρώ": Βιοϊατρική μηχανική και οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα της κρίσης - Ανοιχτή Διάλεξη - Αθήνα 6/11/2017

Ο Έλληνας ερευνητής που κέρδισε το “γερμανικό Νομπέλ” έρχεται στην Αθήνα

Αποτελεί η διασύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα μονόδρομο για την ανάπτυξη στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης; Σε αυτό το ερώτημα θα επιχειρήσει να απαντήσει βάσει τεκμηρίων από την Αθήνα ο βραβευμένος με Leibniz Prize, δηλ. το «γερμανικό Νομπέλ»  Έλληνας επιστήμονας της διασποράς Βασίλης Ντζιαχρήστος.

Undefined

Καταπολέμηση της ανεργίας μέσω της ενίσχυσης των δεξιοτήτων των νέων στην κοινωνική επιχειρηματικότητα την αυτοαπασχόληση και την ενεργό συμμετοχή στα κοινά

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την καταπολέμηση της ανεργίας,  το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας συμμετέχει σε συνεργασία με φορείς από Λιθουανία, Ιταλία, Πολωνία και Αγγλία, στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα  “YOU. A.C.E.! – Innovating Youth Work to Foster Youth Active Citizenship, (Social) Entrepreneurship and (Self-) Employability”. Σκοπός του έργου είναι να μπορέσουν οι νέοι να καλλιεργήσουν τις γνώσεις τους, και να αποκτήσουν δεξιότητες όσον αφορά:

Undefined

Σεμινάριο «Personal Branding»

Σεμινάριο «Personal Branding» 11 / 12 / 2017 (18:00 - 20:30) στο ΙΝΝΟVATHENS

Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με θέμα Personal Branding.

Undefined

Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες για την Έρευνα & την Καινοτομία στον τομέα της Υγείας - ΑΘΗΝΑ 27/11/2017

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, Εθνικά Σημεία Επαφής για το Πρόγραμμα Πλαίσιο "Ορίζοντας 2020" (Horizon 2020) της ΕΕ, διοργανώνουν ημερίδα για τις Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες για την Έρευνα & την Καινοτομία  στον τομέα της Υγείας. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας – Tομέας Υγείας (EIT Health) και με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.  

Undefined

Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible - ΑΘΗΝΑ 25&26/11/2017 

Το Φεστιβάλ Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας GRBossible θα διεξαχθεί στις 25 και στις 26 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.

Στο GRBossible η καινοτομία είναι ο ίδιος ο άνθρωπος και το ταξίδι της εξερεύνησης εαυτού και ευκαιριών προς έναν προορισμό αλλαγής και αναγέννησης.

Undefined

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ "ΚΟΖΑΝΗ 2017 - ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ" - ΚΟΖΑΝΗ 25/11/2017

Ολοκληρώνεται το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017,το πρόγραμμα «Κοζάνη 2017-Ανοιχτή Καινοτομία» που πραγματοποίησε ο Δήμος Κοζάνης.

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης στις 5.30 το απόγευμα με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα, της  δράσης, στην οποία συμμετείχαν 10 επιχειρήσεις και 60 φοιτητές καθώς και νέοι της περιοχής.

 

Πηγή: http://innokozani.gr/

Undefined

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ για τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ - Επιμελητήριο Μεσσηνίας 24/11/2017

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

για τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ,

σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας διοργανώνουν ανοικτή Ενημερωτική Εκδήλωση για τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ,

Undefined

Pages