"Μαθητών Επιχειρείν" Generation 3, στις Σέρρες 2.5.2017 με την υποστήριξη του StartUpGreece

Για τρίτη χρονιά συνεχίζει η πολύ επιτυχημένη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας με τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών του Υπουργείου Παιδείας και το Επιμελητήριο Σερρών.

Undefined

Spain StartUp-South Summit

Spain StartUp-South Summit

Σήμερα, 27/4, θα πραγματοποιηθεί στο The Cube Athens παρουσίαση των startups που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Spain StartUp-South Summit! στη Μαδρίτη 4-6 Οκτωβρίου 2017 South Summit Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχής είναι η 31η Μαϊου 2017!

https://www.meetup.com/The-Cube-Athens/events/239379756/

Undefined

Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Hack.4all

Το Hack.4all είναι ένας διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας για λύσεις σε θέματα προσβασιμότητας και ισότητας, που διοργανώνεται παράλληλα με το Career Fair.4all, την Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία και θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου 2017 στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. 

Site: http://www.hack4all.gr/

Undefined

seed4business

SEED4BUSINESS 7ος κύκλος
Μάιος Ιούνιος 2017

Αιτήσεις έως 2/5/2017

Πώς γίνεσαι επιχειρηματίας;

Τι πρέπει να ξέρει, πώς να κινηθεί και τι να προσέξει κάποιος που θέλει να φτιάξει μια επιχείρηση;

Το seed4business είναι μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί να βοηθήσει δωρεάν όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα.

Undefined

The Start Up of You

Έρχεται το πρώτο The Startu Up of You στην Αθήνα.

Η έναρξή του σηματοδοτεί την δομική αλλαγή στην αντίληψη των νέων πάνω στα επιχειρηματικά τους σχέδια. Σκοπός να δημιουργηθεί μια σχέση αλληλεπίδρασης μεταξύ των νέων και των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον επιχειρηματικό τομέα της για να ενισχυθεί το Motivation που έχει ανάγκη ο κάθε Start Uper στην αρχή της καριέρας του.

Το Όραμά είναι να δοθεί το βήμα στα νέα παιδιά τόσο για να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους όσο και να ενισχύσουν την Επιχειρηματική κουλτούρα της χώρας.

Undefined

Διεθνής Διαστημικός Διαγωνισμός της NASA, Space Apps Challenge Greece 2017

O φορέας Βιομιμητισμού Ελλάδος, έρευνας και καινοτομίας Biomimicry Greece Research and Innovαtion center, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και το πρόγραμμα MSC in Management Science and Technology του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, διοργανώνουν τον Διεθνή Διαστημικό Διαγωνισμό της NASA, Space Apps Challenge Greece 2017 από 22  έως 23 Απριλίου 2017 στη  Λάρισα και από 28 έως 30 Απριλίου 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Undefined

StartUpGreece (2017) Χαρτογράφηση των Επιχειρηματικών Αναγκών των Ελληνικών Start-up Επιχειρήσεων

Η Δ/νση Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, λαμβάνοντας υπόψη τη Δημόσια Διαβούλευση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος για τις Start-Up επιχειρήσεις στην Ευρώπη (http://startupgreece.gov.gr/sites/default/files/report_consultation_final_nov2016.pdf) και το ετήσιο ενημερωτικό δελτίο της Πράξης για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (SBA) για την Ελ

Undefined

Ημερίδα με τίτλο European Industry Day, Βρυξέλλες 28.02.2017

Η Ημερίδα "European Industry Day" θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 28.02.2017, με σκοπό να συνδιαμορφωθούν

οι προτεραιότητες για το μέλλον της ευρωπαϊκής βιομηχανίας. Δηλώστε συμμετοχή έως τις 21 Φεβρουαρίου 2017.

Undefined

23ος economia Φοιτητικός Διαγωνισμός "Πολιτισμός & Ελληνική Οικονομία" Υποβολές εργασιών -31.03.2017

Ο όμιλος economia και το περιοδικό «Οικονομική Επιθεώρηση» διοργανώνει τον 23ο economia Φοιτητικό Διαγωνισμό, ο οποίος έχει ως στόχο να κινητοποιήσει τους νέους να αξιοποιήσουν εμπράκτως την ακαδημαϊκή θεωρητική γνώση σε επίκαιρα θέματα, να ενισχύσει τη δικτύωση τους με κορυφαίες επιχειρήσεις και να αναδείξει νέα άτομα με κριτική σκέψη. 

Greek

Pages