Διαγωνισμός καινοτομίας στην θαλάσσια οικονομία BlueGrowth - Patras Competition έως 1/11/2017

Διαγωνισμός καινοτομίας στην θαλάσσια οικονομία BlueGrowth - Patras Competition 

O ΕΣΥΝΕΔΕ και η Ομοσπονδία ΕΣΥΝΕ, σε συνεργασία με την «Aephoria», διοργανώνουν για δεύτερη φορά στην Πάτρα το διαγωνισμό καινοτομίας στην θαλάσσια οικονομία "BlueGrowth - Patras Competition".

Απροσδιόριστο

"Δημιουργοί Αλλαγής" στον Δήμο Αθηναίων

Το ΚΜΟΠ (Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού) και η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) του Δήμου Αθηναίων προσκαλούν νέους και νέες ηλικίας από 16 έως 28 ετών που ανήκουν σε μειονεκτούσες ομάδες ή/και μειονεκτούσες κοινότητες  να εκπαιδευτούν σε θέματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας και στη συνέχεια, να λάβουν υποστήριξη και καθοδήγηση προκειμένου να δράσουν ως "Δημιουργοί Αλλαγής" στις

Απροσδιόριστο

Startup Europe Awards 2017

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται τα Startup Europe Awards. Ο συγκεκριμένος θεσμός ξεκίνησε το 2016 με την υποστήριξη και την προώθηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων startups της Ευρώπης.

Απροσδιόριστο

Επαγγελματική Εσπερίδα "Προκλήσεις Ανάπτυξης για Επιχειρηματική Αριστεία"

Το Κέντρο Ερευνών CSAP Professional Program του πανεπιστημίου Πειραιώς διοργανώνει Επαγγελματική Εσπερίδα

με θέμα "Προκλήσεις Ανάπτυξης για Επιχειρηματική Αριστεία"

την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:30, στο Athens Intercontinental Hotel, Αίθουσα Arcade, στην Αθήνα.

Απροσδιόριστο

Ανοικτή εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα υπό την αιγίδα του ΕΜΠ

Την Παρασκευή 13/10/2017, στις 18:30 στη Κεντρική Βιβλιοθήκη του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε «Δημόκριτος», διοργανώνεται ανοικτή στο κοινό εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα στο πλαίσιο του 15ου Διεθνούς Συνεδρίου Globelics 2017 υπό την αιγίδα του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΒΕΟ/ΕΜΠ).

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον σύνδεσμο startupeve.eventbrite.com

Απροσδιόριστο

Startup Weekend Heraklion

Startup Weekend Heraklion

3 - 4 - 5  Νοεμβρίου 2017

​Το Startup Weekend Heraklion που διοργανώνεται από το pom coworking space, where meeting matters, αποτελεί μέρος του θεσμού του Startup Weekend, ενός παγκοσμίου κινήματος που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών.​

Απροσδιόριστο

Ενημέρωση για πετυχημένο pitching από το Startup Weekend Heraklion

Η ομάδα Google Developers Greece *(GDG Greece) υποστηρίζοντας ενεργά το Startupweekend Heraklion και σε συνεργασία με το SWHeraklion διοργανώνουν την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 μια συνάντηση προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι προγραμματιστές για το πώς θα μπορούσαν να παρουσιάσουν την επιχειρηματική ιδέα που έχουν.

Απροσδιόριστο

Χαρτογράφηση του Ευρωπαϊκού Οικοσυστήματος startup

Χαρτογράφηση των τοπικών οικοσυστημάτων startup στην Ευρώπη από την European Startup Initiative.

Πηγή: http://www.startupheatmap.eu/?mc_cid=ca92219322&mc_eid=7ed5cb45d7

 

Απροσδιόριστο

«Δημιουργώ Επαγγελματικά»

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), ο Δήμος Ιωαννιτών και η κοινωφελής εταιρεία ΑΕΛΙΑ διοργανώνουν το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου κύκλο εκπαιδευτικών εργαστηρίων, για ενήλικες, στο πλαίσιο του προγράμματος ενδυνάμωσης επαγγελματιών του Πολιτιστικού και Δημιουργικού Κλάδου «Δημιουργώ Επαγγελματικά», στο Μουσείο Αργυροτεχνίας. Ο κύκλος των εργαστηρίων πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας, που έχει συναφθεί μεταξύ του ΠΙΟΠ και του Δήμου Ιωαννιτών.
Οι θεματικές ενότητες του κύκλου των εργαστηρίων είναι:

Απροσδιόριστο

Σελίδες