Ηµερίδα µε θέµα «Αγροδιατροφή (Παραγωγή και Μεταποίηση)»

Το Υπουργείο Οικονοµίας και Ανάπτυξης, υπό την επίβλεψη της Γενικής Γραµµατείας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων και τον Γενικό Γραµµατέα κ. Λόη Λαµπριανίδη, καθώς και της Γενικής Γραµµατείας Βιοµηχανίας και τον Γενικό Γραµµατέα κ. Στρατή Ζαφείρη, διοργανώνει τη ∆ευτέρα, 18 Σεπτέµβρη 2017 και ώρα 12.00, ηµερίδα µε θεµατικό αντικείµενο «Αγροδιατροφή (Παραγωγή και Μεταποίηση)» στην αίθουσα 305 του Υπουργείου Οικονοµίας και Ανάπτυξης (Νίκης 5-7).

Απροσδιόριστο

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρωτοβουλία «Κοζάνη 2017 – Ανοιχτή Καινοτομία» – Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις

Η πρωτοβουλία «Κοζάνη 2017 – Ανοιχτή Καινοτομία» αποτελεί μια φιλόδοξη προσπάθεια του Δήμου Κοζάνης να δημιουργήσει ένα φυτώριο εκκόλαψης καινοτόμων ιδεών και κυρίως  να υποστηρίξει, με όλο το επιστημονικό και παραγωγικό δυναμικό που διαθέτει η περιοχή,  την ανάπτυξη μιας νέας επιχειρηματικής κουλτούρας  στους νέους ανθρώπους, στους νέους επιστήμονες, αλλά και στους υφιστάμενους επιχειρηματίες με έμφαση την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες, την δικτύωση και την εξωστρέφεια.

Απροσδιόριστο

Μαθητική "Εικονική Επιχείρηση"

 

Ξεκινά η μαθητική «Εικονική Επιχείρηση»

Οι αιτήσεις-εγγραφές στο Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece για τη σχολική χρονιά 2017-2018 ξεκινούν στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» δεν έχει κανένα κόστος για τα σχολεία και τα παιδιά. 

Απροσδιόριστο

Συνεργασία του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας με τον οργανισμό “OK!Thess” «Οικοσύστημα Καινοτομίας και Πολιτισμού Θεσσαλονίκης»

Στο πλαίσιο των δράσεων ενθάρρυνσης και ανάπτυξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας ανακοινώνεται η συνεργασία του προγράμματος NBG Business Seeds (www.nbg.gr/nbgseeds) της Εθνικής Τράπεζας με το OK!Thess.

Απροσδιόριστο

Βραβείο Βιωσιμότητας 500.000 ελβετικών φράγκων από την Nestlé

Η Nestlé και η Ashoka προσκαλούν υποψηφιότητες για το Βραβείο Δημιουργίας Αμοιβαίου Οφέλους 2018, η αξία του οποίου αγγίζει τα 500.000 ελβετικά φράγκα.

Το Βραβείο Δημιουργίας Αμοιβαίου Οφέλους απευθύνεται σε κοινωνικές επιχειρήσεις, εμπορικές επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν χρηματικό βραβείο 400.000 ελβετικών φράγκων για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, καθώς και την ευκαιρία να διαγωνιστούν στο World Water Forum στη Βραζιλία το 2018 και να κερδίσουν την αναγνωρισμένη υποτροφία της Ashoka.

Απροσδιόριστο

8ος Διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας

Η Εθνική Τράπεζα διοργανώνει τον 8ο Διαγωνισμό "Καινοτομίας & Τεχνολογίας", με στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει πρωτότυπες ιδέες βασισμένες στις νέες τεχνολογίες και να προωθήσει την καινοτομία στην Ελλάδα.

Απροσδιόριστο

Σεμινάριο:«Βιώσιμη Κοινωνική Επιχειρηματικότητα» @ Innovathens

Το ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης  Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με  θέμα «Βιώσιμη Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».

Απροσδιόριστο

Knowledge Shots Δεξιότητες à la carte

Food branding Franchising Χρηματοδότηση ΕΣΠΑ Food and Beverage Sommelier

Τα «Σφηνάκια γνώσης», knowledge shots, αποτελούν ένα καινοτόμο, δυναμικό και ευρηματικό μοντέλο μετάδοσης, διάχυσης γνώσης και πρακτικών συμβουλών, όπου ο κάθε ομιλητής/τρια ενημερώνει, εμπνέει, αιφνιδιάζει και κυρίως μοιράζει πρακτική και ουσιαστική γνώση στο κοινό με απόλυτο χρονικό όριο τα 7 λεπτά και σύνθημα τέλους τη μουσική επιλογή κάθε ομιλητή/τριας.

Απροσδιόριστο

Workshops σε θέματα ειδικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος

Τα Κέντρα Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης microSTARS (Business Development Services Centers) δίνουν τη δυνατότητα σε εν δυνάμει, νέους και υφιστάμενους μικρούς & πολύ μικρούς επιχειρηματίες, να παρακολουθήσουν δωρεάν workshops σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς για θέματα ειδικού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Πηγή: https://www.microstars.gr/

Απροσδιόριστο

Υποβολή αιτήσεων στο Orange Grove

Στο Orange Grove ξεκινά νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για υποστήριξη καινοτόμων ιδεών που έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε βιώσιμες επιχειρήσεις. 

Αιτήσεις μέχρι 12/9/2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://orangegrove.biz/apply-now/ ή με e-mail στο info@orangegrove.biz.

Απροσδιόριστο

Σελίδες