Ανοικτή εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα υπό την αιγίδα του ΕΜΠ

Την Παρασκευή 13/10/2017, στις 18:30 στη Κεντρική Βιβλιοθήκη του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε «Δημόκριτος», διοργανώνεται ανοικτή στο κοινό εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα στο πλαίσιο του 15ου Διεθνούς Συνεδρίου Globelics 2017 υπό την αιγίδα του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΒΕΟ/ΕΜΠ).

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον σύνδεσμο startupeve.eventbrite.com

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα χορηγηθούν και οι αντίστοιχες βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Αντικείμενο της συζήτησης, που θα πραγματοποιηθεί υπό τη μορφή στρογγυλής τραπέζης, θα αποτελεί το πώς μπορούν να ενισχυθούν περαιτέρω το μοντέλο, τα μέσα και οι μηχανισμοί που είναι απαραίτητοι για τη διάδοση και την ενίσχυση καινοτόμων επιχειρηματικών σχημάτων. Η συζήτηση θα περιλαμβάνει τρεις θεματικούς άξονες: α) την υφιστάμενη κατάσταση των νεοφυών επιχειρήσεων, β) τα σχήματα και τους μηχανισμούς υποστήριξης των νεοφυών επιχειρηματικών σχημάτων και γ) τις νέες δυνατότητες χρηματοδότησης και εξωστρέφειας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν νέοι επιχειρηματίες, επιτελικά στελέχη οργανισμών από τον διεθνή χώρο που στηρίζουν επιχειρηματικά σχήματα, μέλη της ακαδημαϊκή κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι από φορείς χρηματοδότησης νεοφυών επιχειρήσεων. Η γλώσσα της εκδήλωσης θα είναι τα Αγγλικά, ενώ θα είναι δυνατή η τροφοδότηση της συζήτησης με σχόλια και χρηστικές πληροφορίες από την κοινότητα Globelics, ώστε να παραχθούν γόνιμες ιδέες και χρήσιμα συμπεράσματα από τις διεθνείς πρακτικές.

 

Πηγή: https://www.ntua.gr/

Πότε

13 Οκτ 2017

Πού

Ε.Κ.Ε.Φ.Ε «Δημόκριτος»
Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ & Νεαπόλεως 27
15341 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Greece
37° 59' 57.534" N, 23° 49' 3.5004" E
GR